Isfolket og Isforliket, bakgrunn og forpliktelser.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Bandyklubbene også representert med daværende president i Bandyforbundet Kjell Hovland Olsen og bandykretsens Erik Bjørløw Larsen stilte seg lojalt bak Isfolket og bandyklubbene lovte at de skulle støtte hockeymiljøet i det videre arbeidet med en realisering av en ishall.
Idretten i Drammen stod samlet bak dette, Drammen kommunes administrasjon støttet dette, det samme gjorde de daværende politikerne i Bystyret.

Drammen idrettsråd har i alle år fulgt opp Isfolkets «gentlemens agreement» og jobbet for å realisere en ishall i Drammen. I de siste fire, fem «Temaplanene for idrett og friluftsliv» har Ishall for ishockey, kunstløp, short track og kjelkehockey vært høyt opp på alle prioriteringslister fra idretten.

Isforliket forpliktet ved årtusenskiftet at is idrettene i Drammen skulle stå sammen om at det neste is anlegget i Drammen skulle være en ishall for hockey, kunstløp, short track og kjelkehockey.

Dagens Drammen idrettsråd ser ingen grunn til å gå vekk fra forpliktelsen i Isforliket, det står fast og er retningsgivende for vårt arbeid framover.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram